Translate

zaterdag 8 september 2012

eerste dag open atelier route.

Vanochtend ging de Kunst momenten Noordenveld vlag uit. De eerste bezoekster was er ruim voor de openings aanvang en natuurlijk: welkom! Koffie en thee stonden klaar en zo ook alle quilts.
Wat een geweldige dag, wat een enthousiasme voor textiel.
Ik ben me er wel van bewust dat mensen het ook erg leuk vinden om naast alle schilderijen een andere kunst vorm te zien.
Ik bedacht een route door tuin en huis, van traditioneel naar artquilts.

woensdag 5 september 2012

Het weekend van 8&9 september: Kunstmomenten.







Vandaag een begin gemaakt met inrichten van ons huis voor de open atelier dagen. Veel opruimen en leegmaken, een hele andere vorm van stofbeleving.....
De hutkoffers geopend en gesorteerd. Het ziet er naar uit dat het mooi weer wordt en dan mogen een paar quilts in de tuin hangen.
Quilts op het linnenrek staat altijd leuk, net alsof er hard gewerkt wordt. Morgen verder met ophangen en bij iedere quilt een kaartje met wat uitleg.Titel, inspiratie, materiaal, prijs etc.
De organisatie zorgde voor flyers, route info, en posters. Verder een mooie vlag om buiten op te hangen en een informatie boekje.
Er is werk op 34 locaties. Dus: fietsen maar!
Iedereen is zeer welkom! www.kunstmomentennoordenveld.nl

maandag 3 september 2012

Ook om de hoek in NYC.


knoop in Garment district
    Zelfs om de hoek van ons hotel in New York City staat de naaimachine voor ons klaar! Veel textiel   in Garment District, maar bijna alle kleding komt uit de Filipijnen/ Vietnam en China! Textiel winkels sluiten  ook daar. Maar de textielvakscholen zitten weer vol, dat geeft hoop! Nu ga ik aan het werk voor de open atelier route, knopen aan naaien................